Krigen mod et hvepsebo: Det afgørende slag

Som tidligere beskrevet har jeg problemer med en flok hvepse der illegalt har indvandret på min matrikel og lavet et hvepsebo lige dér hvor jeg jævnligt skal passere.

Trods en ihærdig integrationsindsats, adskillige dialogmøder og mæglingsforslag led sammenhængskraften på matriklen det afgørende knæk da en af de nye borgere på matriklen i et ganske uprovokeret angreb stak en af de oprindelige beboere.

Det uheldige offer erklærede “Casus belli” og skyndte sig ned i kælderlaboratoriet for udvikle en diabolsk robot som skal tage hævn.

 

Første slag i krigen mod hvepseboet var en blandet success: Jeg blev ikke stukket og de hvepse, jeg ramte med giften døde. Men selve hvepseboet overlevede angrebet og derfor var der behov for at yderligere et slag skulle udkæmpes.

Grunden til den begrænsede success var, at hvepsene har lavet boet inde i mit gasmåleskab så jeg kunne ikke komme til at sprøjte direkte ind i hvepseboet men måtte nøjes med at sprøjte på de hvepse der fløj udenfor.

Jeg har nu redesignet min robot således at den kan stikke dysen ind under skabet og sprøjte opad. Næste slag kunne således udkæmpes og det resulterede langt om længe i sejr! Hvepseboet er nu helt dødt og jeg kan igen gå i fred omkring mit hus.

Se Hvepsedræberen Mark II og det afgørende slag her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.