Test og anmeldelse af Synology RT2600ac

Denne gang tager jeg den nye RT2600ac fra Synology under kærlig behandling.

I modsætning til de tidligere videoer har jeg samlet både unboxing, installation, wifitests strømmålinger og antennekarakteristikken i en lang video.

 

Hvis du ikke orker at at se videoen i dens fulde længde har jeg indsat links til de enkelte afsnit i videobeskrivelsen på Youtube.

Jeg er begejstret! Det er et stabilt og godt ydende produkt, og man får meget for pengene. GUI’en er i en klasse for sig selv!

 

4 meninger om “Test og anmeldelse af Synology RT2600ac”

 1. Tak for de super gode videoer!
  Det kunne være fedt med en test af Ubiquiti AmpliFi HD mesh systemet.

  Keep up the good work!

 2. Hej Steen, har netop med glæde set flere af dine tests af routere. Imponerende arbejde må jeg sige og tak for alle de “nørdede” informationer. Fedt.
  Er godt klar over du ikke kan komme ned i alle afkroge af alle de dimser du tester så derfor sidder jeg ind i mellem med et par spørgsmål der trænger sig på efter at have set et par video-tests af wi-fi routere.
  Grunden til at jeg er på udkig efter en ny router er muligheden for at etablere en VPN forbindelse til min egen internetforbindelse når jeg er ude og rejse (hvilket jeg er 80-100 dage om året). Dermed kan jeg selv bestemme hvilke netsider jeg vil se (firma pc’en er desværre begrænset) og jeg kan desuden se dansk tv gennem min Yousee app da Yousee tror jeg er hjemme.
  Nu aner jeg næsten ikke en dyt om VPN men er der forskel på hvordan de forskellige routere performer med en sådan en forbindelse og er der nogle VPN-standarder der er at foretrække frem for andre?
  Har du i en af dine videoer beskrevet hvordan en VPN forbindelse evnt. kunne sættes op i en router?

  1. Hej Peter,
   Tak for dine kommentarer. Godt at høre at du har nydt nørderiet 🙂

   Jeg er måske ikke den rette når vi snakker VPN, da jeg selv gør det på en lidt anden måde. Jeg SSH’er ind til en server på mit LAN og kører så en SOCKS proxy gennem den. Det er tilstrækkeligt til mit behov når jeg er ude og rejse, men forudsætter selvfølgelig at man har en server kørende (det kan være noget så simpelt som en raspberry pi på dit LAN) og ting som windows filesharing virker ikke (der SCP’er jeg).

   Men der er helt sikkert forskel på hvor godt forskellige CPE’er håndterer VPN , og jeg vil da overveje om jeg skulle prøve at kigge på det i en kommende video. Min nyanskaffede testplatform har også test cases som dækker VPN standarderne så det kan være at jeg prøver at kigge på nogle af de tests fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.