3d printet selvkørende robot – Del I: Bælterne

Jeg kaster mig ud i design og konstruktion af en selvkørende robot! Jeg har besluttet at det skal være i form af et bæltekøretøj, og i denne første del designer og tester jeg  bælterne.

Hvert bælte bliver 10 cm bredt og dermed bliver robottens totale bredde i omegnen af 30-40 cm afhængig af hvordan motorerne bliver placeret.

Jeg venter på motorer og controller før jeg kan komme i gang med at designe selve drivværket. Jeg overvejer om motorerne skal monteres som “hub-motorer”, hvilket vil gøre robottens bredde mindre. Ulempen er, at jeg dermed ikke kan lave udveksling og at kravene til motorernes moment dermed er noget større. Det kommer jeg til at tale meget mere om i en kommende video!

Se det foreløbige resultat her:

 

2 meninger om “3d printet selvkørende robot – Del I: Bælterne”

    1. Ja det er en mulighed. Jeg tror dog at det kan blive svært at lave pålideligt i en tilpas lille størrelse på min 3d printer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.